Tržnica Grosuplje

Tržnica Grosuplje

V soboto, 22. avgusta 2020, je z delovanjem pričela prenovljena Mestna tržnica Grosuplje. Tržnica je razdeljena na pokriti in odkriti del, kjer pokriti del obratuje vsakodnevno, odkriti pa vsako soboto. Na severni strani tržnice je urejeno večje plačljivo javno parkirišče, katero je ob sobotah in nedeljah brezplačno, ob  sobotah za namen parkiranja obratuje tudi dodatno parkirišče, ki se nahaja preko potoka Grosupeljščica. Na tržni dan vam je poleg objektov pod nadstrešnico omogočena tudi uporaba javnih sanitarij.
Na pokritem delu so vam ponudniki na voljo po njihovem obratovalnem času, na odprtem delu pa tržnica obratuje ob sobotah od 7:00 do 13:00.
Tržnica vam na pokritem delu ponuja tri prodajne objekte. Ponudnik Dodino d.o.o. ponuja širok izbor svežega sadja in zelenjave, Kavarnica Karolina vabi na kavico, domač sladoled, dnevno pripravljene sendviče in mnoge druge okusne prigrizke in pijače,za hitri topli obrok pa se oglasite pri ponudniku Hitra prehrana d.o.o. Prav tako so vam vsak dan na voljo avtomati za nakup lokalnih dobrot. Poleg mlekomata, ki ga oskrbuje Kmetija Potokar, je na tržnici svoje mesto našel še krompiromat, ki ga polni Kmetija Adamlje ter jajčkomat, ki ga polni Kmetija Novljan. Tako vam bodo poleg svežega mleka ves čas na voljo tudi domač krompir in sveža jajčka.
V svoji pravi podobi Mestna tržnica Grosuplje zaživi ob sobotah. Sadje, zelenjavo ter druge sveže, domače pridelke in izdelke na tržni dan nudi več kot 20 stalnih ponudnikov. Od skupno 35 stojnic je nekaj vedno prihranjenih tudi za občasne ponudnike, ki na tržnici skozi leto popestrijo ponudbo s sezonskimi pridelki in izdelki. Na tržnici je omogočena tako prodaja na stojnici kot tudi mobilna prodaja. Prav tako je omogočen priklop na elektriko in vodo preko elektro omarice, ki se nahaja na samem trgu.
Bi želeli prodajati vaše produkte na Mestni tržnici Grosuplje?
Zmogljivost prostora za prodajo na tržnici omogoča, da se pridruži še kakšen ponudnik. Vsi, ki imate željo po uporabi tržnega prostora oz. stojnice, lahko izpolnite spletni obrazec za najem prodajnega mesta in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Najem prodajnega prostora na tržni dan se obračuna po veljavnem ceniku.
Da boste z dogajanjem na naši mestni tržnici kar najbolj na tekočem, nas spremljajte na družabnih omrežjih. Vabljeni torej k všečkanju in sledenju naše Facebook in Instagram strani.
Vse dodatne informacije dobite v času uradnih ur (od pon. – pet. med 8.00 in 13.00 uro) na tel. številki  01 788 89 29. Za dodatne informacije pišite na info@jkpg.si.
Ni nujnih obvestil.
CERO Špaja dolina: Zbirni center Špaja dolina je odprt.

Oskrba s pitno vodo:

Prekuhavanje pitne vode VS Blečji Vrh in Gradec
Oskrba s toploto:
Ni posebnosti pri oskrbi s toploto.
Odpadne vode:
Ni posebnosti pri odvozu in ravnanju z odpadnimi vodami.
Odvoz odpadkov:
Ni posebnosti pri odvozu in ravnanju z odpadki.