Postopek za izdajo dovolilnice
Cesta na Krko 7 1290 Grosuplje
Uprava: Pon-pet: od 8:00 do 10:30 in od 11:30 do 13:00 Sobota, nedelja in prazniki zaprto
Odpiralni čas zbirnega centra Od 1. 3. do 31. 10.:
Ponedeljek – petek 7:00 – 19:00
Sobota 8:00 – 14:00

Od 1. 11. do 29. 2.:
Ponedeljek – petek 7:00 – 16:00
Sobota 8:00 – 14:00

Zbirni center je ob nedeljah in praznikih zaprt.

Lokacija zbirnega centra: Spodnje Blato 1, 1290 Grosuplje
Špaja dolina 4,3°C

01 788 89 10 Vodovod: 041 649 540
Odpadne vode: 051 659 934
Pogrebna služba:  030 455 955
Oskrba s toploto: 051 350 100
Dimnikar: 051 374 687 (med delavnikom od 7:00 do 17:00)
Ceste: 030 707 931

images/slider-podstrani/gajnice_slider.jpg

Za namen parkiranja v Občini Grosuplje imate uporabniki na voljo več vrst letnih dovolilnic, ki vam omogočajo parkiranje na točno določenem javnem parkirišču. Postopek izdaje dovolilnice je enostaven in ga opravite z izpolnitvijo spodaj priloženih vlog. Na vsaki vlogi so podrobno opisani postopki oddaje, plačila in prevzema dovolilnice.

Parkirna hiša P+R Grosuplje

Za uporabo Parkirne hiše P+R Grosuplje sta vam na voljo dve vrsti dovolilnic in sicer dovolilnica ter P+R dovolilnica. Dovolilnica je namenjena uporabnikom, ki parkirno hišo uporabljajo le za parkiranje svojega vozila. P+R dovolilnica pa je namenjena uporabnikom sistema P+R, torej tistim uporabnikom, ki parkirno hišo uporabijo za parkiranje svojega vozila, nato pa za nadaljevanje poti uporabijo javno prevozno sredstvo. Dovolilnica prične veljati z dnem plačila in velja za obdobje enega leta.

Dovolilnica

Dovolilnico se, v primeru prostih kapacitet, lahko izda vsakemu, ki izkaže interes za nakup. Za pridobitev dovolilnice je potrebno izpolniti spodaj priloženo vlogo in jo poslati na naslov dovolilnica@jkpg.si ali oddati osebno na sedežu podjetja. Po oddani vlogi vas preko elektronske pošte obvestimo o vseh nadaljnjih postopkih in prevzemu dovolilnice. Cena letne dovolilnice znaša 300,00€ (z vključenim DDV).

Vloga za izdajo dovolilnice za parkiranje v Parkirni hiši P+R Grosuplje

P+R dovolilnica

P+R dovolilnico se, v primeru prostih kapacitet, lahko izda le tistemu uporabniku, ki pri oddaji vloge priloži ustrezna dokazila o redni uporabi javnega prevoza. Za pridobitev dovolilnice je potrebno izpolniti spodaj priloženo vlogo in jo, skupaj z ustreznimi dokazili, poslati na naslov dovolilnica@jkpg.si ali oddati osebno na sedežu podjetja. Po oddani vlogi vas preko elektronske pošte obvestimo o vseh nadaljnjih postopkih in prevzemu dovolilnice. Cena letne P+R dovolilnice znaša 300,00€ (z vključenim DDV).

Vloga za izdajo P+R dovolilnice za parkiranje v Parkirni hiši P+R Grosuplje

Odprta javna parkirišča v Občini Grosuplje

Dovolilnica za odprta javna parkirišča vam dovoljuje parkiranje na plačljivem parkirišču, vendar ne zagotavlja prostega parkirnega mesta. Za pridobitev dovolilnice je potrebno izpolniti spodaj priložen obrazec in ga, z ustreznimi dokazili, poslati na naslov dovolilnica@jkpg.si ali oddati osebno na naslovu podjejta. Po oddanem obrazcu vas preko elektronske pošte obvestimo o vseh nadaljnjih postopkih in prevzemu dovolilnice. Dovolilnica velja za obdobje koledarskega leta.

Obrazec za izdajo dovolilnice za parkiranje na odprtih javnih parkiriščih v Občini Grosuplje

Obrazec za podaljšanje dovolilnice in P+R dovolilnice v Parkirni hiši P+R Grosuplje

Dovolilnico in P+R dovolilnico, ki je v lasti imetnika in je veljavna eno leto, je potrebno po preteku enega leta podaljšati. V kolikor imetnik dovolilnice ne bo podaljšal, bo ta postala neveljavna in vstop v Parkirno hišo P+R Grosuplje z omenjeno dovolilnico ne bo več mogoč. Uporabnikom je omogočeno, da rok poteka dovolilnice preverijo na plačilnem avtomatu, ki se nahaja v Parkirni hiši P+R Grosuplje. Cena podaljšanja letne dovolilnice znaša 300,00€ (z vključenim DDV).

Obrazec za podaljšanje letne dovolilnice za parkiranje v Parkirni hiši P+R Grosuplje

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.